Zondag 25 juni Grote Prijs Der Lage Landen

DUINDIGT ZONDAG 25 JUNI 2017
GROTE PRIJS DER LAGE LANDEN


ATTENTIE: Gewijzigde Aanvangstijd 16.15 uur 1ste start.

Duindigt begint zondag een bijzondere Semi Nocturne. Voor de franse wedders, die de huidige kruk vormen, waarop de Nederlandse Draf- en Rensport drijft, is het thema Dutch Trotting weekend geintroduceerd. Duindigt geeft deze dag daar acte de presence na zaterdag Victoria Wolvega Park. Het programma is in twee├źn gedeeld en daarom hebben we de naam Semi Nocturne meegegeven.

In het 1ste deel staan er 3 draverijen, een volbloed- en 1 arabierenren op het programma. Het Hairos II kwartet springt in het oog met 13 deelnemers. Hairos II in de 60tiger jaren 3 voudig winnaar. Star Prince, de volbloedhengst is in goede vorm en evenals Mahfuz D.A. de Arabierenhengst.
Maar laat u voorlichten door presentatoren van studio Duindigt, die u van alle wedinformatie voorzien.

Rond 18.30 starten wij dan het 2de deel, het programma tezamen met de franse wedders bij de PMU. Met het hoofdnummer de 62ste Grote Prijs der Lage Landen starten we en daarna een Trophee Verte over 2800 meter. Met vervolgens een koers voor de aanstormende talenten en tot slot de betere subtoppers. De aansprekende namen zijn 3 voudig winnaar Caen Oldeson, die voor het unieke record gaat van 4 keer de Grote Prijs winnen en Coup Droit. Met Rebel de Joux voor de Trophee Vert. Aanstormend talent Un Nuovo Bigi en bij de laatste koers de 2 derby winnaars Goofy Greenwood (2016) , Fidelity Rhythm (2015) en Duindigts beste (parade) paard 2016 Fabio Bianco.

De nodige omlijsting komt van de minitrotters met hun mini Grote Prijs der Lage Landen (starten direct na koers 5). Niet te kiezen, wie de jeugdige winnaar wordt!!!! Ook de huldiging van het Nakoersen Paradepaard Fabio Bianco volgt na koers 3..
Voor de jeugd is er een groot springkussen en onze cateraar zorgt ervoor dat u niets te kort komt met wat aantrekkelijke, leuk geprijsde hapjes en drankjes.

Om 15.15 uur starten we vanuit het museum met de rondleiding. Uiteraard besteedt het museum extra aandacht aan de historie van de laatste zondag van juni, waarop vandaag dan de 62ste editie in de schijnwerpers staat.. Na de kwalificatie start het programma om 16.15 uur. Rond 20.15 uur kunt u de laatste winnaar huldigen met hopelijk positief afgesloten wedsaldo.

Programma zal donderdag geplaatst worden.