ZONDAG 23 SEPTEMBER 2018 DELFTS STUDENTEN CORPS

De circa 400 eerstejaars studenten uit Delftkrijgen een programma voorgeschoteld, waarop wij niet durfden rekenen. 6 draverijen, 2 volbloed- en 2 Arabieren rennen. Daarnaast hebben wij natuurlijk 2 ponyrennen voor de jonge publiek.

Om met de laatsten te beginnen, zien wij die volbloeds in de 3de en 5de koers. De Sheika en Sultan Al Nahyan zijn dit jaar ook weer aanwezig door hun sponsoring. Traditie getrouw doen zij dat met 2 lady races. Naast de de HH Sheika Fatima Bint Mubarak Al Nahyan ladies World Cup gaan ook 7 Nederlandse amatrices van start in de UAE Dutch Ladies Trophy. Ook denkt de sheika aan de jeugd met een ponyren, waarbij de winnaar een uitnodiging krijgt van de Sheika om met haar land kennis te maken.

In de volbloedrennen komt de Nederlandse top aan de start. Zie voor die mooie velden het programmablad. Uiteraard lopen de inschrijvingen voor de grasbaan vol.   Al de duindigt’s grasbaan kanonnen komen punten ophalen voor Nakoersen ’s paradepaard 2018. Uit die 9 en 10 deelnemer is hhet niet eenvoudig een winnaar te selecteren.

Opvallend is dat duindigt’s meest winnende trainer slechts met1 paard aan de start verschijnt. Dat geeft volop kansen aan de vele lokale eigenaren en trainers om op de grasmaat te komen voor de huldiging. Ook enkele youngsters, die al goede prestatie geleverd hebben, zoals I am Zandbergen en Ismael F Boko gaan voor een overwinning

Zoals gebruikelijk valt de 1ste start om 13.30 uur en start de rondlleiding vanf het museum 1ste etage rond 12.45 uur De laatste start staat rond 17.20 uur, Tot zondag

Programma Duindigt 23 september – PDF-file

Programma Duindigt 23 september – Word-document