ZONDAG 22 APRIL 2018 DRAVERIJEN EN RENNEN

Komende zondag starten we met een heerlijk lente programma. Met maar liefst 106 paarden aan de start, waarvan 22 volbloeds in 2 rennen en de dravers in 8 draverijen.

 

Renbaan Duindigt is echt trots op de eigenaren, rijders en trainers, die acte de préséance geven. In koers 3 en 7 starten dus 2x 11 paarden. Op de 2 vorige koersdagen hebben de trainers Hendriks (jockey Dehens) en Weissmeier (ook de jockey) de toon gezet. Zij hebben nu weer goede kansen, maarde concurrentie is echt groter en sterker.

In de 5de koers Paradekampioen Petite Piste I gaan over de Nootdorpbocht 8 paarden van start. De 4 deelnemers in het 1ste startvak doen niets voor elkaar onder. Maar ook de 2 grasbaan koersen zijn volbezet. De 1ste met het maximum van 16 starters en de 2de over de stayersafstand van 2600 meter met 11 deelnemers. In beide koersen is op voorhand de winnaar niet aan te wijzen.

Ook de kwartet koers is een leuke puzzel. De sprintkoers heeft met Gotta Jibboo, Femke Schermer en Gouden Zweep winnaar Durk M Boko 3 Duindigt favorieten aan de start.

Wij verwachten u!!!!!!! Met rond 12.40 uur de rondleiding vanuit het museum en de 1ste start om 13.30 uur. Rond 17.00 uur valt de laatste start. Hier mag u niet voor thuisblijven!!!!!
Programma Duindigt 22 april – Word-document

Programma Duindigt 22 april – PDF-file