Woensdag 8 augustus Derby-Selectie en PMU koersen.

Het aftellen kan beginnen voor de 26e van augustus. Gelukkig is er op de 8e nog een leuke lunchmeeting in de planning met 5 leuke Franse koersen voor de Franse wedders en we rekenen op aardig wat driejarigen dravers voor de Derby selecties. Hun bekroning is een kleine 3 weken later op 26 augustus opeen hopelijk stampvol Duindigt. Dinsdag 31 juli starten de inschrijvingen voor de koersen van 8 augustus. Na de inschrijvingen publiceren wij z.s.m. de deelnemers online op onze website en natuurlijk een link via Facebook.

Wat maakt 8 augustus een bijzondere dag? Dit maal hebben wij nogmaals vrij entree, vanwege het tijdstip. Rond 11 uur valt de eerste start.

Update 31-07-2018 om 13:54

Eigenaren en trainers,
Hartelijke dank voor uw inschrijvingen voor de Derby Selectie dag woensdag 8 augustus. Het is een overweldigend programma geworden met 11 draverijen en 2 rennen, waarvan 1 engels volbloed en 1 arabierenren. De Derbyselectie is bij de hengsten en ruins gesplitst in 2 series. Daarnaast zijn er 11 dames in merrie selectie. Van deze aantallen hebben wij alleen maar gedroomd. De andere 8 draverijen hebben op 1 koers (8) na al meer dan 9 deelnemers.
Wij zijn trots dit volle programma met vrij entree aan te bieden. Bij de minidravers is er ook een Derbyselectie draverij direct na PMU-koersen oftewel ruim voor de zesde koers (De engelse volbloedren). De Arabieren starten in koers 9.
Met vriendelijke groet,