Slotmeeting 2018: zondag 28 oktober 2018

Wat is de draf- en rensport toch allemachtig prachtig. Gisteren zondag konden wij aan de vele sponsors, die de meeting gisteren en de komende 28ste mogelijk hebben kunnen maken dat aanschouwen.

Maar de zomerse omstandigheden verwenden niet alleen hun, maar ook heel veel , ook nieuw publiek. De Kees Verkerk Trofee trok alle aandacht en werd mede extra spannend , omdat de huizenhoge favoriet Durk M Boko oponthoud aan de start had. In een fraaie eindstrijd trok familie De Groote aan het langste eind. Evenals in 2010 keerden zij terug op het gras om de fraaie ereprijzen uit handen van Draver Kees Verkerk’s trainer Gerard van Eykelenborg in ontvangst te nemen.

Maar er viel veel meer te genieten. Bij de rensport zegevierde trainer John Smith met een dubbelslag. Yeah Cool bleek met een heel klein voordeel de sterkste. De 2 koplopers in Nakoersen Duindigt’s parade paard verzaakten niet. Winnaar 2017 Graham Convital waas ongenaakbaar in de eindstrijd en legde zijn wil op aan de concurrenten. Dat deed even later runner up Golden Avenue eveneens.

Komende 28ste oktober gaan ongetwijfeld deze Duindigt’s seizoen 2018 smaakmakers die strijd afsluiten. Dat mag u dan ook niet missen. Deze slotmeting is geadopteerd door Business Club Duindigt en de Nederlandse amateur vereniging. Zij zorgen ervoor dat u meer dan welkom bent door de toegangspoort wijd open te zetten met vrij entree.

U mag en kunt dan ook niet de finale 2018 missen. Welkom

 

Sponsors bedankt voor uw bijdrage om het seizoen van 2018 mooi af te sluiten.