Opmerkingen voor programma woensdag 16 mei

Ja, het klopt!!! Renbaan Duindigt rent en draaft op een doordeweekse woensdag. Deze woensdag was vorig jaar al aangevraagd , omdat er een verzoek was van de Study association of Rotterdam School of Management. Zij vieren een “Starlustrum”. Evenals zondag 6 mei hebben zij een duosulky koers na de 4de koers.
Ook loopt er een speciale actie via de “Haagse Hofpas”. Met dit initiatief hopen wij meer Den Haag te benaderen om kennis te maken met Duindigt.
Maar wat een toppers krijgen zij in de 8 wedstrijden aangeboden. Men zou eigenlijk domweg verplicht moeten zijn om een vrije middag te scoren. Bij de 2 volbloedrennen komt naast Adrie de Vries, onze Fliegende Hollaender ook Duits kampioensjockey Filip Minarik aan de start. Deze 2 kemphanen om het Duits kampioenschap vereren Duindigt met een toch wel onverwacht bezoek. Een buitenkansje om ze aan het werk te zien op die mooie engelse volbloeds.
Maar ook bij de dravers zijn kampioen rijder 2017 Rick Ebbinge en vorige winnaars vader en zoon Langeweg aan de start. We willen niet overdrijven maar het woordje TOP valt ieder keer uit de mond.
Uiteraard is het museum open en kunt u genieten van een middag (laatste start voorzien om 17.15 uur) vol sport, spel en spanning. Tot woensdag 16 mei as.

Programma:

Programma Duindigt 16 mei – PDF File
Programma Duindigt 16 mei – Word-document