LAATSTE KOERSDAG SEIZOEN 2018 ZONDAG 28 OKTOBER.

Natuurlijk zijn de meeste voorbereidingen allang getroffen, maar vanaf maandag gaan wij de definitieve vorm samenstellen. Zondag de 14de stond in het teken van de Westlandse ondernemers en deze slotmeeting is een samenspel tussen de Business Club Duindigt, de amateurvereniging en sponsor DoPa Meat Processing BV. De man achter deze BV is van jongs af aan wellicht de grootste fan van duindigt en zijn bijdrage naar € 1.900,00 voor de winnaar van de koers voor de hoogste winsomklasse zal ongetwijfeld voor hem en zijn vriendenkring weer tot smeuïge verhalen leiden. DoPa bedankt

Maar ook de businessclub Duindigt doet een goede duit in het zakje en zorgt er tevens voor dat bijna traditiegetrouw de openings- of de slotmeeting vrij entree geregeld is. Naast de aanvullende sponsoring regelen zij dus ook nog vrij entree voor u!

Ook de amateurvereniging wilde niet achterblijven en zorgt voor het aanvullende sponsorgeld van hun koersen. Zij willen hun leden ten volle laten genieten van koersen op duindigt. En wie wil dat nou niet als liefhebber, dat je alle banen proeft op de middag met een koers standaard over de baan, maar ook de petite piste uit test en als klapstuk nog eens 600 meter rechte lijn rijdt op de grasbaan.

Kortom Dames en heren eigenaren en trainers schrijf as maandag in voor de laatste koersdag 2018 en daarmee zorgen voor een boost naar 2019. Ook vertrouwen wij op uw komst, gewaardeerd publiek. Er valt veel te genieten met alle duindigt toppers aan de start. U weet ongetwijfeld dat de smaakmakers van dit seizoen aan de start staan. De titels van Nakoersen Duindigt’s paradepaard zijn nog niet vergeven. Die spanning is groot dus zowel bij de dravers en als bij de volbloeds. Alleen daarom komt u toch uw favoriet toejuichen.

Voor u staat de poort wagenwijd open die laatste zondag in Oktober. Vergeet u de wintertijd niet!

 

Programma Duindigt 28 oktober – Word-document

Programma-Duindigt-28-oktober – PDF-File