HAPPY (HOLLANDIA) ,JEWEL STAR, IDEAAL, DANILEO EN I AM HAPPY

I am Happy is zondag 28 april 2019 in de 9de koers de laatste met nr.8. Dat is mooi, omdat wij happy zijn met dit programma. Bij hoge uitzondering hebben wij toegegeven in de huidige situatie bij draf- en Rensport om toch 11 wedstrijden te verrijden. Om u goed te vermaken is 10 koersen wel het maximum om u te entertainen met onze mooie sport. Mooi om in 3 ½ uur sportief te vermaken. Het laatste half uur is veelal te veel, want het bord moet op tijd op schoot.

Maar nu konden wij niet anders. Veel van ons publiek houdt ook van de rensport en die was dan met de ren met de minste deelnemers afgevallen. Maar we kunnen u toch niet top jockey Stephen hellyn ontnemen en de 2 winnaars van de openingsmeeting , die dolgraag op herhaling willen Danileo en Hardy Black, maar zijn berijder kiest nu voor Stark Danon.

Voor de 9 draverijen weten we niet waarmee we moeten beginnen. De rentree van Jewel Star, de beste 2jarige, die nu de rentree maakt als 3 jarige richting Derby en daarbij een kandidaat treft piet de Wit, die voor de derby in buurland Duitsland wil.

Maar wat wordt de uitslag van het duel Happy Hollandie, de derbywinnaar 2018 Ideaal en Duindigt paradepaard Graham Convital en die moeten dan ook nog eens afrekenen met Easy Going BR en Highspeed Aresy. Weet u het. I am Happy van niet.

Naast de 105 starters zijn er nog 6 paarden om 13.00 uur in de kwalificatie. Daarin staan 4 talenten, die deze zondag gebruiken om van start te gaan naar verwachting tot klassieke deelname in de belangrijkste koers van hun leven. De Nederlandse of Duitse Derby. Die hoop is in ieder geval uitgesproken.

Hoop dat u ook I’LL be there wilt zijn om nog wat toppers , zoals bijv. Indy lady , Illimani Montana en Jack Summerland, in de dop te zien acteren. Maak al die carrières mee en kom genieten. U weet waar het is, Duindigt, Waalsdorperlaan, Wassenaar.

Komt u voor het eerst? Dan staat bij onze infostand Ria voor u klaar en ook veel informatie bij de rondleiding vanaf 12.45 uur vanuit het museum op de 1ste etage. Tot ca. 16.00 uur geven daar die vrijwilligers u de geschiedenis van onze mooie Draf- en Rensport. Om de juiste keuze te bepalen voor een weddenschap geven Sandra en Rogier via Studio u die informatie dat u makkelijk uw keuze kunt maken. TOT ZONDAG Start 1e koers 13.30 uur.

 

Programma-Duindigt-28-april.doc

Programma-Duindigt-28-april.pdf