DUINDIGT WOENSDAG 09 AUGUSTUS 2017 PMU Meeting EN DERBY KWALIFICATIES LUNCHMEETING

OUDERWETS. Dat was het 1ste woord dat in je opkomt als dit kwaliteitsprogramma ziet. Maar niet omkijken en gaan genieten van wat komen gaat! 121 paarden aan de start in 11 koersen. 11 gemiddeld. Nu al gaan Duindigt dromen van die mooie zondagse woensdag.

De 1ste start van om 11.10 uur met het PMU gedeelte van 5 koersen. Naast dat er in alle 5 huidige en toekomstige toppers te bewonderen vallen, is het uitermate interessant om op die 5 koersen te wedden. U en de Franse wedder spelen in dezelfde pool/pot. EN die is vele malen groter dan alleen de Nederlandse. Onze Studio Duindigt medewerkers hebben zich tot in puntjes voorbereid om de beste informatie te geven. Zij zullen u ongetwijfeld van de allerbeste laatste tips voorzien. Maar met het grote aantal deelnemers per die 5 koersen moet het altijd wel zo gunstig mogelijk lopen voor hun tips.

Men zou het een intermezzo kunnen noemen, maar na dat spannende PMU gebeuren met die Fransen, volgt de Engelse volbloed ren. Dat was ook voor Duindigt een late aangename verrassing, dat er ineens 8 leuke volbloeds opgesteld werden in de Wexford Prijs. Het wordt ongetwijfeld een thuis overwinning. 7 van de 8 deelnemers starten vanuit de homebase.

Dan gaan we verder met naast de spanning van het spel, met nog een andere spanning. Die van de Derby Kwalificatie. Eigenaren, fokkers, trainers en rijders, die dromen van de kroon van de sport. Eeuwige roem met de overwinning in de Derby. We starten met de kwalificatie van de Merrie Derby. 12 meisjes gaan voor het ticket. Na een tussennummer van de youngsters gaan we verder met 9 deelnemers in de 1ste serie voor de grote, enige echte Derby. 1 Dame en 8 mannen gaan voor het ticket. Na de grasbaankoers sluiten we Af met de 2de selectie draverij. Eveneens met 9 deelnemers en ook met 1 dame en 8 heren. SPANNEND SPANNEND SPANNEND.

Om 10.15 uur start vanuit het museum met de rondleiding. Rond half 4 zijn dan de derby kandidaten bekend en kan een ieder huiswaarts Maar wij hopen dat u dan genoten heeft van de koersen en het geluk of desondanks ongeluk van de gespeelde weddenschap. Ongeacht die uitkomst rekenen wij op u met het opnieuw proeven van de gelukkige weddenschap of een revanche op het resultaat op de 27ste augustus as. DERBYDAG

Programma Duindigt 9 augustus PDF-File

Programma Duindigt 9 augustus – Word-document