Duindigt 16 mei koerst!

Voordat wij over de volbloed rennen een onverwacht verrassend bericht hebben verzoeken wij u de dravers trainers en eigenaren contact op te menen met de aangifte paarden 070-3047141.
Wij kunnen tot 5 a 6 draverijen komen en willen dat onze starstudenten niet afmelden. Dat gaat lukken als u bereid bent om 2 of meerdere koersen samen te voegen en of nog een paard ter beschikking te stellen. Wij rekenen op u! Daarmee stellen wij u een leuk studentikoos probleem.

Die woensdag 16 mei moet u een vrije middag nemen! Waarom? Aan de start staan de kampioenjockey’s van Duitsland. Onze eigen adrie de Vries en Filip Minarik. Zij voerden de ranglijst van de meeste overwinningen in het jaar 2016 en 2017 aan in buurland Duitsland. Nu een derde van 2018 erop zit zijn zij alweer in een hevige strijd om de titel. Wij zijn verheugd dat zij op het mooie Duindigt ook om die titel strijden.


Wilt u de klasse van deze twee toppers aanschouwen dan weten wij zeker. Dat u een vrije middag neemt en heerlijk kont vertoeven op Duindigt.

Deel hem graag met dit mooie bericht, want die strijd willen wij graag delen om de Rensport te laten zien.