28 oktober 2018 slotmeeting en welkom 2019.

Wat een warme dag op het koude Duindigt. Ondanks die kou was het gezellig druk en wat een prestaties en leuke happenings. De mini’s hadden een leuke draverij, waarbij Nikki Obermeier algemeen kampioen werd. Het puntensysteem van 2018 gaf haar als winnares aan. Daarnaast hebben we genoten van de winst van Emma Sjoerdsma en de mooie pony King. Bij de dravers werd voor de 2e keer op rij Graham Convintal Nakoersen Parade Paard. De andere kanshebber Golden Avenue won ook maar het ene punt verschil bleef. Amateur Jaap Terstal, op zijn verjaardag, reed de perfecte race. Een kleine troost was dat hij door de ruim 50 studenten van Gyrins Natans werd toegezongen.

Daarvoor kregen de kampioenen van de Duindigt klassementen 2018 een leuke attentie. Bij de volbloeds werden Arie van Bellen, Nadia Ibrahim en trainer John Smith in het zonnetje gezet. Bij de Arabische volbloeds ging Landgoed waterland Karin van den Bos alle prijzen ophalen. Die attenties werden verzorgd door de SNDR en de DARC. Tot slot ontvingen ook Hugo Langeweg Jr., trainer, John de Leeuw, rijder, Samantha Stolker, amateur en Finn Verkaik, leerling de attenties uit handen van sponsor Cees van der Weijden bedrijfsauto’s.

Het was organisatorisch zwaar weer de laatste maanden, maar na goed overleg gaf wij de huldiging bestuurder Paul Mulder van de SNDR groen licht voor een nieuw koersseizoen 2019.

Wij gaan er dan ook vanuit u in maart 2019 weer te ontvangen voor een mooi nieuw seizoen. Wij zien dus uit naar een even studentikoos seizoen als 2018.

Zodra de koerskalander van 2019 definitief is publiceren wij het uiteraard.